2011. április 28., csütörtök

Felháborító

Oké, oké. Azt eddig is tudtuk, hogy ha zenét töltünk le a netről,
és kalózkodunk, azzal ártunk a zenészeknek.
De van valami, amivel még jobban lehet ártani nekik.


Skrillex pár órája ezt posztolta a faszbookon:
Just gonna set it strait. I had 2 laptops and both of my hard drives stolen out of my hotel in Milan Italy last month. On those laptops and drives were all the project files of Skrillex. All gone now. Also I had a new album that is now gone too. I spent a week pulling my hair out but now im just focussing on the future and re making my album.

Aztán ezt:
Was supposed to remix the new Gaga song "Born This Way" but didnt get to finish it before my drives got stolen. I found this on youtube. This leaked (God only knows how every one of my tracks do). But here it is; my unfinished remix of "Born This Way" [Link]


Vagyis ellopták a hotelszobájából 2 laptopját, valamint mindkét (gondolom külső) vinyóját. Ezeken volt rajta az új albumának minden projektfájlja, szóval az egész albumot bebukta úgy, ahogy van.

Lady Gaga legutóbbi dalának, a Born This Way-nek is készített egy remixet, ami - az ő állítása szerint - még csak félig volt kész, és azt például ki is rakták már YouTube-ra. 

Az ilyen kis tolvajt valószínűleg az motiválja, hogy majd ő lesz a faszagyerek, akitől először hall a nép új Skrillexet.
Csak aztán arra nem gondol, hogy ezzel a srácnak pár hónapos munkáját sikerült lenullázni, és így kezdheti elölről az egészet.
Egy zenésznek ez kurva nagy méreg.

Szóval ez most egy rendhagyó poszt, ugyanis nem lesz benne zene.

Kirakhatnám a kiszivárgott Gaga Remixet, de pont azért nem teszem, mert az egy tolvaj által lett elérhető, szóval a tolvajnak tennék jót vele.

Ezzel tiltakozom az ilyen "megmozdulások" ellen.

Úgyhogy kedves tolvaj, dögölj meg, és legyen más bajod is!
Egy fogad legyen, és az is fájjon!
Hogy a kisöcséd szólítson apunak!
Ja, és egyél faszt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése